1. کافهی خوب، کافه ای نیست که تنها حضور آدمها را
برایتان تداعی کند، کافهی خوب کافهایست که هربار، حتی پس از سالها، مزههای
منحصر بفرد خودش را برایتان بازآفرینی کند. تصور ناقصی خواهد بود اگر کافهها را
جایی برای در خلوت بودن تصور کنیم. کافه مکانی برای چشیدن طعمها و مزهآزماییهای
دو یا چندنفره است. بخش جداناشدنی هر کافه، خوردنیها نوشیدنیهایش است و کافهی خوب کافهایست که به
شما اهمیت بدهد، اهمیتی از جنس چیدمان و رنگبندی سفارش شما تا توضیح و توصیف
انتخابتان، آن هم با دقت و لذتی که برایتان رضایت خاطر ایجاد میکند. کافهی خوب
کافهمن خوب میخواهد.
2. چیزکیک
را دو چیز دلخواه میکند، خمیر بیسکوئیتی با طعم کره و کممزهگی پنیروارهی قطور
و ژلهمانندش.
3. مشهد / بلوار
وکیلآباد / خیابان سروش / نبش سروش 4 / کافه پاپیون
کافه ای توی مجتمع کوهسر زدن. لیون باید باشه اگه اشتباه نکنم. بسیار خوشم آمد گرچه که دلم برای همه کافه های زپرتی شهرم تنگ شده
ReplyDelete