یک. بیکنتخممرغ آسانترین و در عین حال
جذابترین بخش صبحانه است. ساده است، اول بیکنهای نواری شده را در کره سرخ کنید و
بعد هم دوتا تخممرغ آن داخل بشکنید. نه آنقدر هم بزنید که زرده و سفیدهاش یکی
شوند نه آنقدر که مرز مشخصی بماند بین زرده و سفیده. نان مناسب بیکنتخممرغ نان
لواش معمولیست، باید توجه داشت که نان بربری یا هرنان کلفتتر از آنجایی که با غذای
خشکی در تماس است باعث گم شدن مزه بیکنتخممرغ در دهان خواهد شد لذا بهتر است که
نان نازک و بیمزه باشد. با ادویههای بیخود هم سعی در آفرینش ادبی نکنید، لذت این
غذا از هممزهگی بین بیکن/کره/تخممرغ بوجود آمده و نه چیز دیگر.
دو. پنیر فتای معمولی به همراه کره بر روی «نان
بربری داغ شده در تستر» اگر خواستید درست کنید، یادتان باشد که اول پنیر را روی
نان بگذارید بعد کره را روی پنیر اضافه کنید. کرهی آب شده در زیر پنیر علاوه بر اینکه
به آسانی از محیط لقمه خارج میشود، طعم لذیذ کره را ندارد. تمام طعم کره در وضعیت
نیمه جامدش نهفته شده.
سه. سه عدد زرده تخممرغ و یک عدد سفیده را به
همراه سه قاشق غذاخوری نه خیلی سرپُر شکر توسط همزن برقی آنقدر بزنید تا کف کند
بعد در ظرف بریزید و با نان بخورید، لقمهها را کم نان و پر ملات بگیرید و بخندید.
اضافه کردن پودر کاکائو جذابترش میکند اما طعم تخم را میگیرد. اسم این صبحانه
رو میگذارم تخممرغشکری.
چهار. نانواها کنارههای نان بربری را عمدن کمی
کلفتتر میکنند تا از هم بازشان کنیم و لایش کره فراوان بگذاریم و «مربای به» اضافه
اش کنیم و با لذت بخوریم. کاش که شیر هم باشد، شیر کلفت و پرچربی.
پنج. سرشیر خوشمزهتر از خامه است اگر با مربا
باشد. اما خامه با عسل بهتر از سرشیر با عسل است، هنوز کسی نمیداند چرا.
شش. املتها دو دسته اند، آنهایی که با رب و
آنهایی که با گوجه. اینطور بنظر میرسد که ربّیها آمده اند تا محدودیتهای مکانی و زمانی گوجه
را جبران کنند و چیزی از اصالت املت نمیدانند اما مگر کسی اینروزها میتواند منکر
لذت و قدرت سوسیس بشود؟ سوسیسها هم آمده بودند تا محدودیتهای گوشت را جبران کنند.
هفت. املتهای گوجهای بسته به طرز طبخ گوجه و
وضعیت تخممرغها دستهبندی میشوند. دستنخوردهترینش میشود املت گوجهحلقهای که
برشهای نازک گوجهاش در کره سرخ شده اند و بعد تخممرغها بیآنکه زرده و سفیدهاش
مخلوط شوند، به آن اضافه شده اند. دستخوردهترینش هم میشود گوجههای رنده شدهای
که پس از سرخ شدن، با تخممرغ هم خورده و میپزند. سیر و ادویه وجه اشتراک همه
املتهاست و واقعیت این است که روند افزایش دستخوردگی و هم خوردگی، زیبایی املت را
فدای طعم مزه میکند. اتفاقی که اغلب مقبول است.
پیشنهاد بنده برای لیدی های همواره در رژیم، قطعات موز و توت فرنگی همراه با عسل و کمی دارچین، پلاس یک لیوان شیر پرچرب (!)
ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.
ReplyDeletejoyaye ahvale charbi khone Shoma.
ReplyDelete