ملکهبادوم چیست و چطور.
تخممرغها را با پودرقند و
کره مخلوط کنید، از آن طرف آرد را آنقدر اضافه کنید تا بشود خمیر چسبناکی که نه آنقدر شل و بیانسجام باشد نه آنقدر بهدستناچسبنده. آنگاه
خمیری دارید برای زیر موضوع که میخواهد برود در قالب از قبل چرب شدهای و به قدر یک سانت پخش بشود. سپس مقادیر زیادی بادام خلال شده را در کره
برشته کنید و کمی عسل اضافه اش کنید و با حرارت ملایم، مخلوط را قوام آورید. لابد تا الان خمیر قبلی
را در فر گذاشته اید
تا بپزد، خب، پس مخلوط عسل و بادام را بر روی خمیر پخش
کنید و سینی را در فر قرار بدهید و با شعلهی سقفی، هم
سطح موضوع را کاراملی
کنید هم بگذارید عسل کمی در خمیر زیرین فرو برود و مزهدارش کند. از مرتفع شدن
خمیر زیرین پرهیز کنید چون خشک و کلفت میشود و چیزهای خشک و کلفت سخت هستند از لحاظ خوردن اما از
زیاد خوردن موضوع، خیر، پرهیز نکنید آن هم با چای.
No comments:
Post a Comment