سالاد شیرازی ساده، زود حاضرشونده و متنوع است به
طوری که از سالاد این خانه تا سالاد آن خانه دنیایی فرق است. اما سالاد شیرازی مرغوب
باید چند ساعت در یخچال هممزهگی کرده باشد و علاوه بر گوجه/خیار/پیاز نگینی شده،
فلفل دلمه نگینی شده هم داشته باشد، نعنای خشک هم داشته باشد. مایع دربرگیرنده اش
باید آبغورهای به قدر اشباع کردن مواد باشد و کمی آب لیمو یا نارنج برای طعم دهندگی اش. آبغوره باشد، چراکه آبغوره ترشی
متفاوتی دارد، ترشیاش تلخ و محدود است و مانند آبلیمو پلک زیرین چشمها را جمع نمیکند.
روغن زیتون و فلفل سیاه هم برای مزهدار شدنش لازم دارد البته. سالاد شیرازیتان را با
کتلت داغ و شل بخورید با چیزهای ناندار بخورید، با برنج نخورید، برنج برعکس نان
مزه سالاد را در دهان گم میکند.
غیر از فلفل دلمه ای و روغن زیتون بقیه اش تایید میشه اساسی...اون دو تا من در آوردیه
ReplyDeleteja'fari-e taazeye khurd shode
ReplyDelete