Friday, August 17, 2012

چشمان همیشه گشنه - 20


سالاد شیرازی ساده، زود حاضرشونده و متنوع است به طوری که از سالاد این خانه تا سالاد آن خانه دنیایی فرق است. اما سالاد شیرازی مرغوب باید چند ساعت در یخچال هم‌مزه‌گی کرده باشد و علاوه بر گوجه/خیار/پیاز نگینی شده، فلفل دلمه نگینی شده هم داشته باشد، نعنای خشک هم داشته باشد. مایع دربرگیرنده اش باید آبغوره‌ای به قدر اشباع کردن مواد باشد و کمی آب لیمو یا نارنج برای طعم دهندگی اش. آبغوره باشد، چراکه آبغوره ترشی متفاوتی دارد، ترشی‌اش تلخ و محدود است و مانند آبلیمو پلک زیرین چشمها را جمع نمی‌کند. روغن زیتون و فلفل سیاه هم برای مزه‌دار شدنش لازم دارد البته. سالاد شیرازی‌تان را با کتلت داغ و شل بخورید با چیزهای نان‌دار بخورید، با برنج نخورید، برنج برعکس نان مزه سالاد را در دهان گم می‌کند.

2 comments:

  1. غیر از فلفل دلمه ای و روغن زیتون بقیه اش تایید میشه اساسی...اون دو تا من در آوردیه

    ReplyDelete
  2. ja'fari-e taazeye khurd shode

    ReplyDelete