Thursday, July 5, 2012

چشمان همیشه گشنه - 14


ملکه‌بادوم چیست و چطور.
تخم‌مرغها را با پودرقند و کره مخلوط کنید، از آن طرف آرد را آنقدر اضافه کنید تا بشود خمیر چسبناکی که نه آنقدر شل و بی‌انسجام باشد نه آنقدر به‌دست‌ناچسبنده. آنگاه خمیری دارید برای زیر موضوع که می‌خواهد برود در قالب از قبل چرب شده‌ای و به قدر یک سانت پخش بشود. سپس مقادیر زیادی بادام خلال شده را در کره برشته کنید و کمی عسل اضافه اش کنید و با حرارت ملایم، مخلوط را قوام آورید. لابد تا الان خمیر قبلی را در فر گذاشته اید تا بپزد، خب، پس مخلوط عسل و بادام را بر روی خمیر پخش کنید و سینی را در فر قرار بدهید و با شعله‌ی سقفی، هم سطح موضوع را کاراملی کنید هم بگذارید عسل کمی در خمیر زیرین فرو برود و مزه‌‌دارش کند. از مرتفع شدن خمیر زیرین پرهیز کنید چون خشک و کلفت می‌شود و  چیزهای خشک و کلفت سخت هستند از لحاظ خوردن اما از زیاد خوردن موضوع، خیر، پرهیز نکنید آن هم با چای.

No comments:

Post a Comment