میشود دلمه برگ مو را نپیچید و لقمه لقمه درست
نکرد، میشود با برگهای کوچکی که اینروزها هم هست دلمه ساخت، بدین صورت که کف ماهیتابه
را با برگ طوری بپوشانید که برگها تا حد خوبی همپوشانی کنند سپس به ضخامت نیم سانت
برنج/گوشت/لپهی از قبل پخته را اضافه کنید. دوباره یک لایه برگ بچینید و همپوشانی
را تکرار کنید و مواد مذکور را بپاشید و این طبقه طبقه کردن را تا انتها ادامه دهید.
همانطور که میدانید به ازای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب لازم است که اگر در این
آب کمی ماست هم حل کنید به مزهدار شدن دلمه کمک کردهاید، لذا بیکموکاست مقدار
آب، دوغی بینمک و رقیق بسازید و هر چند طبقه که بالا رفتید از آن دوغ روی مواد
بپاشید. دوغ شل به دلمه ترشی مطبوع و پخششدهای میدهد که بنظر نگارنده بهتر از
اضافه کردن غوره و یا هرچیز دیگر است. در نظر داشته باشید، از اضافه کردن شوید یا
هرچیز اضافه به مواد پرهیز کنید که طعم و مزه دلمه از برگهای نورسیده انگور است و
بس.
دلمه دنیایی دارد با شیره انگور و سرکه
ReplyDelete