Sunday, May 6, 2012

چشمان همیشه گشنه - 06


در انتخاب چاشنی مناسب برای سیب زمینی سرخ کرده‌تان دقت کنید، پنیر/ سس / ژامبون با حجم و قدرت طعم دهندگی فراوانی که دارند هیچ وقت چاشنی مناسبی برای سیب زمینی سرخ کرده نخواهند بود و ترکیبات آنها با سیب زمینی سرخ کرده، همان کاری را میکند که لوبیا/رب/گوشت با پلو در لوبیا پلو می کنند یا طعم دهنده‌های میوه ای با آبجو در مائلشعیر می کنند. سیر یک طعم دهنده مناسب است که می تواند بصورت پودر آماده یا ترجیحن تازه و خرد شده به سیب زمینی اضافه شود، یادتان باشد که عطر سیر می سوزد پس دیر اضافه کنید. علی ایحال در لذت خوردن سیب زمینی سرخ کرده هیچ بایدی در کار نیست لذا سلیقه شخصی‌تان باز هم در اولویت باشد.‏

No comments:

Post a Comment