Thursday, October 25, 2012

چشمان همیشه گشنه - 28


ماکارونی که به ایران آمد، آشپزها همان رفتاری را با او تکرار کردند که با برنج داشتند. ماکارونی را در آب جوشاندند و درست مثل برنج آبکش کردند تا پلویی از جنس ماکارونی بسازند، حتی خردش هم کردند که راحت تر بشود با قاشق به دهان گرفتش. نوع دوم برخوردی که خیلی به صورت خاص و محدود با ماکارونی شد، این بود که ماکارونی را رشته پلویی تصور کردند و سرخش کردند. ماکارونی سرخ کرده سبکی دور افتاده و مهجور مانده از طبخ ماکارونی است که چیزی حدود 40 سال پیش شکل گرفت و خیلی محدود و سینه به سینه گشت تا به امروز.
ماکارونی را در تابه‌ای پهن نصف کرده و در روغن سرخ کنید، سعی کنید تکه‌های ماکارونی موازی هم قرار بگیرند تا سرخ کردنش ساده باشد. سرخش کنید تا قرمزتر شود. قرمز و چرب. چند تکه مرغ را با رب و آب فراوان از قبل پخته باشید، نمک و فلفل قرمز فراوان هم زده باشید. مرغها لازم است مقدار خوبی آب داشته باشند برای پختن ماکارونی. سپس ماکارونی‌های سرخ شده را به همراه روغنش به قابلمه مرغها اضافه کنید و بگذارید تا پختن ماکارونی‌ها، مخلوط غُل بزند و هم‌مزه‌گی اش را بکند. چیزی که در نهایت از آتش برگرفته می‌شود، مخلوطی نیمه خیس از ماکارونی پخته و مرغ به رنگ قرمز است. اضافه کردن آب اضافه برای پختن بیشتر بلامانع است.

2 comments:

  1. مستر بکس عزیز
    آدرس ای‌میلی از شما در سراسر وب‌سایت پیدا نکردم. ممنون خواهم شد یک ای‌میل خالی به
    safa@icoff.ee
    بفرستید تا آدرس شما را داشته باشم.
    با مهر

    ReplyDelete
  2. Anonymous11/15/2012

    یعنی ماکارونی خشک رو سرخ کنیم؟

    ReplyDelete