یک واقعیت غمانگیز در مورد دلمه اینست که اکثر آدمها موقع طبخ این محبوب ابدی، آنقدر از سبزیجات معطر و ترشسازهای گوناگون استفاده میکنند که استخوانبندی اصلی طعم دلمه، یعنی همنشینی مزههای برگ و برنج و گوشت و لپه از بین میرود. دلمه را اجازه دارید فقط با ماست رقیق شده و یا غوره ترش کنید و باید از زدن سبزیجات به آن بپرهیزید. دلمه سمبوسه نیست که چهارچوبی از نان، صرفن برای نگهداری محتویاتش داشته باشد، برگ انگور خودش جزئی از ساختار دلمه است و نگهدارنده تنها نیست چون حتی میشود ساختار دلمه را از پیچانیده به طبقاتی تغییر داد و با حفظ همان طعم و مزه، دلمه را سادهتر ساخت.
اینجا را هم بخوانید
دلمه هاش سوخته اینجا تازه وا هم رفته دلمه نباید وا بره.
ReplyDeleteیک جایی باید باشد برای وقتی که مادری خاله ای مادر برزگی و کلن همه ی آنها که دلمه هایشان را قبول داری در دسترس نبودند دلمه داشته باشد و تو روز تولدت خود تنهایت را دعوت کنی به سر سفره ای پر از دلمه آن هم با ماست و کمی هم نان سنگک تازه
ReplyDelete