Tuesday, July 2, 2013

چشمان همیشه گشنه - 41

ماش‌پلو از آن دست غذاهای خاص و کهنه‌ایست که فقط در آشپزخانه‌ی مادرها می‌شود پیدایش کرد اما اگر خواستید این کهنه غذای سنتی را بسازید، کافی است ماش خشک را پس از تفت دادن، در سینی ریخته و با چیزی سنگین مثل کف هاون آنقدر مالش دهیدش تا پوستش جدا شود و ماشها لپه‌طور شود. سپس با ترکیب فوت و حرکات موجدار سینی، پوسته‌های نازک را با فوت جدا کنید. ماشها آماده پختن با برنج است. ماش‌پلو را با ماست بخورید و برای مزه بیشتر از پیازداغ استفاده کنید.

2 comments:

  1. Anonymous7/02/2013

    دیگه مامان نیست دُرُس کنه، باید خودم یاد بگیرم بپزم

    ReplyDelete
  2. Anonymous7/04/2013

    یک ورژژنی هم در شیراز هست که با هویج و گوشت چرخ کرده می پزن و مثل استامبولی پلو قرمزه و می شه کمی هم تند باشه... اون هم از فراموش شده هاست... پیشنهاد می شه!

    ReplyDelete