پنجتکهای از سبزیجات مخلتف کنار هم، اتحادی قدرتمند برای کنار زدن انواع گوشت از بشقاب است. برنجی که با پیازداغ و فلفل دلمه و پیازچه و کلم از پیش سرخشده مزهدار شده، حجمی خوشمزه را برای سیر شدن فراهم میکند. سالادی از سیبزمینی و شوید برای تازگی و سرما در کنار طعم گرم گلکلم گوجهپزشدهی تند، از شرق تا غرب مزهها را پوشش میدهند. قارچ سرخشده نیرومحرکهی پروتئینی بشقاب را تامین میکند و لوبیاسبز برشته برای داشتن ظاهری شیک و فریبنده لازم است. در واقع این بشقاب چیزی کم ندارد و کامل و جامع است منتها لعنت به آن تفکری که معتقد است این بشقاب چون گوشت ندارد خوب است.
No comments:
Post a Comment