Friday, November 21, 2014

چشمان همیشه گشنه - 49



کلم پلو اصالتن شیرازیست ولی شخصن این نوع کلم پلو که ساده‌تر شده‌ی نسخه شیرازی‌ش است را ترجیح می‌دهم چون دهان و زبان و ذایقه ام گاییده شد از بس کلم پلوی شیرازی طعم و مزه‌های مختلف داشت که تازه با سس انار یا یک همچین چیزی هم خورده می‌شد. این نسخه ولی پلویست که کلم سرخ‌شده با گوشت چرخ‌شده و لپه دارد وادویه‌اش نمک فلفل معمولی است و طعمش بیانگر هویت کلم‌دارش است و چیزی جز مزه‌ی دلچسب کلم سرخ‌شده در شما متبادر نمی‌کند.

No comments:

Post a Comment