Wednesday, December 17, 2014

چشمان همیشه گشنه - 68

کارخانه نان رضوی مشهد تولید کننده انواع و اقسام نان و کیک و بیسکوئیت و سایر چیزهای مشابه است که به تعداد دکه‌های روزنامه فروشی، در سطح شهر دکه فروش دارد. اتاقکی کوچک که در پیاده‌رو نصب شده و تمامی محصولات نان رضوی را تازه از کارخانه به فروش می‌رساند. نان شیرمال و جو و سبوسدارش را در کنار تی‌تاپ و چندین نوع کیک و کلوچه و حتی آدامس می‌فروشد و کراوسان مرغوبی دارد. نان گردویی‌ش هم باکیفیت و پرگردوست. ولی دونات نون رضوی یه چیز دیگه‌ست. این را می‌شود از بسته‌بندی ثابتی که لاقل 25 سال است طرحش ثابت و دستنخورده باقی مانده، متوجه شد. دوناتی پنج اینچی با حفره‌ای به قطر یک اینچ که پیرامونی بسیار سرخ‌شده دارد و تمام شیرینی‌ش را از کرم شیرین و سفیدی گرفته که به صورت لکه‌هایی پراکنده بر روی دونات پخش شده. بافت داخلی دونات رضوی مثل کیک پف کرده و شکننده نیست و با فروکردن مستقیم دندان در دونات نمی‌توانید آنرا تکه کنید. بافت باگت‌طور و منجسم دونات که به مراتب از باگت متراکم‌تر است، گاز زدن و کندن یک تکه از دونات را کش‌دارتر و لذت بخش می‌کند، مخصوصن اگر بدون باز کردن بسته، دونات را بر روی بخاری گذاشته و گرمش کرده باشید.

No comments:

Post a Comment