Monday, December 22, 2014

چشمان همیشه گشنه - 70



گوشت گوساله ماده خام ادبیست، نویسنده حتی اگر به بدترین وضع هم آن را بپزد، باز هم مخاطب خودش را خواهد داشت و عده‌ای ساده‌اندیش را راضی نگه می‌دارد. ماهی اما شمشیر دولبه‌ست. اگر بد طبخ شود، تهوع‌آور است ولی اگر درست مزه‌دار شود، همطراز استیکی آبدار، شما را به وجد خواهد آورد.
ماهی شب چله، نصف یک قزل آلای معمولی‌ست که برای تصاحب طعمش، ساقه‌های سیر از پایین چانه می‌زنند و مخلوطی از روغن زیتون، سیر، دو پر نارنج و نمک فراوان هم از بالا فشار می‌آورند. البته همه این اتفاقها در پوششی از کاغذ شیرینی‌پزی می‌افتد که درست مثل لحافی گرم همه چیز را پنهان کرده. اول از همه بوی سیر و روغن زیتون خواهد آمد و بعد از آن بوی ساقه‌های برشته‌ی سیر، بدین ترتیب هم‌مزگی زیر لحاف اتفاق افتاده و طعم خروجی ترکیبی معرکه از همه چیز خواهد شد. بافت ماهی حفظ شده و پوست زیرش نیز از آن جدا می‌ماند و کمی آبدار بودن آن باعث می‌شود مزه‌ها در دهان زنده‌تر و براق‌تر بنظر برسند. طعم منحصربفردش را امتحان کنید تا مطمئن شوید که بهترین اتفاقات جهان همیشه زیر لحاف بوقوع می‌پیوندد.


No comments:

Post a Comment