Saturday, April 11, 2015

چشمان همیشه گشنه - 91




اگر جوانه گندم پاکترین غذای گیاهی محسوب می‌شود، دل مرغ کبابی هم زلال‌ترین غذای گوشتی خواهد بود. دلی که تنها چند ماه آرام و گاهی تند تپیده و اینک این چنین شکافته و نازک در راه سعادت به پله آخر رسیده. مولانا در خصوص این کباب پاکیزه گفته که هر دل چو بشکافی دریایی‌ش در میان بینی و براستی که قلب یک مرغ، پیش از آنکه یک کباب خوشمزه باشد، عرفانی‌ترین کباب جهان است.
دل مرغ بعد از اندکی پاک کردن به دو نیم می‌شود و سپس با پیاز و آبلیمو سیر و فلفل دلمه یک شب مزه‌دار‌ شده و کباب می‌شود . این کباب طعم گوشتی عجیب و منحصر بفردی دارد، در واقع تنها جائیست که تکه‌ای گوشت قرمز از دل یک سفیدگوشت بیرون جهیده که البته دلیل اصلی طعم دورگه آن نیز هست. دل مرغ کبابی، لاستیکی‌تر از سینه مرغ و لطیف‌تر از ماهیچه بره شش ماهه است.

پ.ن. گیاهخواران قلب کوچک مرغ را نمی‌خورند و خوردنش را غیرانسانی و قساوت خالص انسان می‌دانند.

No comments:

Post a Comment